Site Loader

Virkaanastujaispäivä: Entiset presidentit, jotka ovat aloittaneet tehtävänsä, ovat lisänneet Bitcoin Bull Run -sarjaa

Bitcoin yrittää pitää kiinni 35 000 dollarista eeppisen juoksun jälkeen, aivan kuten uusi Yhdysvaltain presidentti astuu virkaan. Ja vaikka kriittisen valuutan asiat saattavat vaikuttaa Immediate Edge äkillisesti laskevilta lyhyellä aikavälillä, aiemmat tapaukset, joissa uudet presidentit ovat vannoneet valan, ovat johtaneet omaisuuden tähän mennessä kaikkein nousevimpiin impulsseihin.

Tässä on yksityiskohtainen kuvaus siitä, mikä voisi olla seuraava, jos sama kuvio toistuu kolmannen kerran peräkkäin.

Bitcoin Bull Run -ajo alkaa todella vihkimisen päivän

Bitcoin on kulkenut pitkän matkan vain kahdessa Yhdysvaltain täysivaltaisessa puheenjohtajavaltiossa, noussut vain 15 dollarista kolikkoa kohden, kun Obama aloitti toisen vaalikautensa. Siihen aikaan, kun polarisoiva eroava presidentti Donald Trump vannoi valan, alan suurin salausvaluutta oli lähes suuren arvon arvoinen.
5 BTC + 300 ilmaiskierrosta uusille pelaajille ja 15 BTC + 35.000 ilmaiskierrosta kuukaudessa, vain mBitcasino. Pelaa nyt!

Jokainen uusi termi tuo toivoa uudesta kasvusta yleensä, mutta se, mitä se on historiallisesti tehnyt Bitcoinille, on ollut merkittävää. Aikaisemmin vihkimispäivää seuraavina kuukausina Bitcoinin härkäajo potkaisi korkeammalle vaihteelle, ja kaksi erillistä 7000%: n ja 2000%: n rallia tapahtui.

Härät siirtyvät kokonaan, kun Yhdysvaltain uusi presidentti vannoo valan Lähde: BLX on TradingView.com

Tänään on jälleen kerran vihkiäispäivä Yhdysvalloissa. Joe Biden siirtyy Yhdysvaltain presidentiksi, ja demokraatit ovat nyt hallitseva puolue Amerikan politiikassa.

Omaisuuserän historiallisen hintatoiminnan pienessä otoskokouksessa – kuten ei-itsenäisen omaisuuden pitäisi – näyttää siltä, ​​ettei Yhdysvaltojen demokraattisen presidentin tai republikaanisen Yhdysvaltain presidentin suosiota ole. Molemmat menestyivät uskomattoman hyvin, kun uusi presidentti oli vannonut, mutta kahden ensimmäisen tapauksen ja nyt välillä on yksi merkittävä ero.

Miksi tämä aika on jo erilainen huipputason kryptovaluutalle

Suurin ero kahden edellisen ja nyt olevan tapauksen välillä on se, että ennen vihkimispäivää Bitcoin ei ollut vielä asettanut uutta kaikkien aikojen korkeinta. Tällä kertaa se on tehnyt niin ja kaksinkertaistanut sen ja sitten jotkut.

Aina on mahdollisuus, että Bitcoin on jo saavuttanut huippunsa tälle syklille, eikä kolmas kerta ole salauksen viehätys vihkimisen jälkeisen päivän suorituskyvyn suhteen; Kun kuitenkin otetaan huomioon nykyisen trendin vahvuus ja täydellinen myrskyympäristö, jonka pandemian jälkeinen maailma on luonut, voimme nähdä vielä yhden toistuvan historian.

Tänään, riippumatta poliittisesta nimityksestä, uusi Yhdysvaltain presidentti astuu virkaan, ja kun otetaan huomioon, mitä menneisyydessä on tapahtunut valan jälkeen, se, mitä tähän mennessä nähtiin vuonna 2021, on vasta alkua tuleville.

admin