Site Loader

Singapore 20 september 2020 – För första gången i branschen, MCS ( MyCoinStory ), meddelade ett globalt kryptovalutaderivatbörs noteringen av SUNUSDT-terminskontrakt den 18 september 2020. Bara en dag före lanseringen var KLAYUSDT-terminkontrakt släpptes den 17 september 2020, vilket också var den första listan över terminskontrakt i branschen.

SUN-token som används i SUNUSDT-futures är det mest framstående experimentella DeFi-projektet (Decentralized Finance) som TRON Foundation har idag

Uppgifterna publicerade av TRON Foundation hävdar att 6,7 miljarder Bitcoin Superstar satsades under SUN: s Genesis Mining-period, vilket är ungefär 191 miljoner dollar. KLAY-token i KLAYUSDT-futures är den ursprungliga valutan för Klaytn-blockchain utvecklad av Ground X, ett dotterbolag till Kakao Corporation.

Denna serie av futureskontrakt släpps kallas „Färgglada Quanto“, en serie quanto-produkter med „färgglada“ egenskaper och variationer

Ett kvantokontrakt avser ett derivatinstrument som regleras som en annan tillgång istället för antingen basvalutan eller motvalutan i ett handelspar. MCSs första quanto-produkt, KLAYUSDT futures, och den nyligen släppta SUNUSDT avvecklas båda i BTC med en BTC- marginal, inte i basvalutan USDT respektive motvalutorna KLAY respektive SUN. MCS fokuserar på att introducera mer unika quanto futures-produkter innan andra börser gör det.

Representanten för MCS citerade att ”det finns många kryptovalutahandlare som visar stora intressen, och ofta fluktuerar dessa kryptor mycket. Genom att lista fler quanto futures-produkter på MCS kan vi ge en mängd olika handelsalternativ som sanna handlare kan njuta av och dra nytta av. ”

Under tiden pågår ett prisprogram och en handelstävling med en prispott på 10 000 KLAY och fler evenemang för SUNUSDT-futures förväntas inom en snar framtid.

admin